دوشنبه ۱۳۹۷/۱۱/۲۹

حق شناس:

گسترش مسیر امن دوچرخه، یکی از بهترین اقدامات شورای پنجم و شهرداری است.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، محسن حق‌شناس عضو شورای شهر در ششمین نشست بررسی بودجه پیشنهادی سال ۹۸ شهرداری؛ گفت:

 

 

انتظارم از ارائه کنندگان بودجه این بود که تمام برنامه‌ریزی‌های شهرداری در موضوع  باغستان سنتی قزوین از جمله مبحث کت‌آباد، احیاء باغات و .‌..  در یک نمایه آماری به صورت دقیق و جامع به  استحضار اعضاء شورا برسد تا همکاران شورا بتوانند به خوبی در جریان نمای کلی فعالیت قرارگیرند و در خصوص بودجه مربوطه تصمیم‌گیری کنند.

وی در ادامه در خصوص گسترش مسیر امن دوچرخه؛ گفت:

این اقدام یکی از بهترین کارهای شورای پنجم و شهرداری است.

حق‌شناس همچنین متذکر شد: توسعه فرهنگ دوچرخه سواری فقط بر دوش شهرداری نیست بلکه سازمان ورزش، استانداری، آموزش و پرورش و سازمان  برنامه و بودجه و...  به صورت جدی به این حوزه ورود کنند در غیر اینصورت  زیر ساخت ایجاد شده برای دوچرخه سواری در شهر نتیجه مطلوب همراه نخواهد داشت.

البته سازنده‌های دوچرخه هم باید همکاری‌های لازم را داشته باشند. در گذشته دوچرخه ها هم وسیله نقلیه بود و هم خدماتی و نقش جابجایی وسایل خرید  کم حجم خانوار را نیز بر عهده داشت اما  امروزه دوچرخه های شهری خیلی فانتزی شده‌اند و کارکرد خدماتی آنها محدود شده است.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین در خصوص بی آر تی و تراموا نیز متذکر شد:

تا چند ماه  قبل حوزه معاونت ترافیک از اجرای تراموا به شدت دفاع می کرد و حتی در برنامه ۵ ساله تغییراتی جدی در نوع سیستم حمل و نقل عمومی   پیشنهاد شده است اما مجدداً شاهد تغییر رویه در نگاه مدیران شهری هستیم.

معتقدم بودجه فعلی با برنامه پیشنهادی به لحاظ مصداقی مغایر است. پیشنهاد همزمان تراموا و بی آرتی به معنی حذف تراموا از برنامه شهرداری است.

عضو شورای شهر در ادامه با اشاره به پیشنهاد بودجه سیزده میلیارد ریالی ردیف آموزش فرهنگ ترافیک اعلام کرد:

بنده با اجرای برنامه‌های آموزشی وفرهنگ سازی به عنوان یک اصل ریشه‌ای موافقم اما برنامه مدوّنی جهت   استفاده از این ردیف ارائه نشده است لذا اختصاص این رقم به این شکل را بیشتر شعاری می بینم که مشکلی از معضلات ترافیک شهر قزوین حل نخواهد کرد و از سوی دیگر چون برنامه دقیقی ذیل این ردیف، پیوست نشده است عملاً نظارت بر نحوه هزینه‌کرد ردیف، امکان پذیر نخواهد بود و ممکن است معطوف تشریفات و سبب هدر رفت اعتبار گردد.

وی در مخالفت با این ردیف گفت: عضو شورای شهر باید بداند برای چه برنامه‌ای، با چه کارکردی و چه میزان تاثیری، این حجم کلان از اعتبار را تایید می کند؟  

محسن حق‌سناس در پایان به بیان تذکری در رابطه با اختیارات اعضای شورای شهر پرداخت و گفت:

شورا نباید به دست خود، از اختیارت قانونی خود کم کند. هر کدام از اعضا شورا مستقل هستند و می‌توانند پیگیر رفع مشکلاتی باشند که از طریق شهروندان به آنان ارجاع  می‌شود. شورای شهر در مسیر بلوغ خود باید به جایی می‌رسید که در عین حفظ جایگاه شورا  و مصوبات جلسات صحن،  تک تک اعضاء شورای شهر نیز از اختیارات ذاتی برخوردار باشند که به یقین این مسئله در حل روان‌ترِ مشکلات مردم کمک کند.

/پایان پیام/

تصاویر مرتبط