سه‌شنبه ۱۳۹۵/۰۱/۰۳

محمدي، نماينده مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي؛

صنعت گردشگري نقطه مثبت برگزاري جشنواره بازي و اسباب بازي قزوين است

محمدي، نماينده مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي گفت: بي شک يکي از نقاط مثبت برگزاري جشنواره بازي و اسباب بازي، تاثير آن در رشد حوزه گردشگري قزوين است.

به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛ داوود محمدي در جريان بازديد از پنجمين جشنواره بازي و اسباب بازي کودکان ديروز و امروز قزوين که  افزود: چرا که رونق گردشگري قزوين نيازمند برند سازي است و اين جشنواره با فعاليت هاي انجام شده در مسيري قرا گرفته است که توانسته زمينه هاي حضور گردشگر در قزوين به ويژه در ايام نوروز را فراهم کند و به طور قطع تاثيرگذاري آن  آن با افزايش تبليغات و حمايت شبکه هاي مختلف صدا وسيما بيشتر خواهد شد.

وي اظهار کرد: برگزاري جشنواره بين المللي بازي و اسباب بازي توسط شهرداري قزوين  و استمرار آن طي سالهاي گذشته اتفاق مبارکي است که در زمينه فعاليت هاي فرهنگي و همچنين مباحث مربوط به سرگرمي کودکان و نوجوانان  صورت گرفته است و توانسته هرساله خيل زيادي از اين گروه سني و خانوده هاي آنها را به خود جلب نمايد.

وي اضافه کرد: به طور قطع  برگزاري اين جشنواره از تاثيرگذاري مقطعي و همچنين بلند مدت برخوردار است که ضرورت دارد مسئولان برگزاري جشنواره بازي و اسباب و بازي با انجام تحقيقات و پژوهش هاي لازم، هرساله نسبت به روند بهبود آن اهتمام ورزند.

نماينده مردم قزوين در مجلس افزود:بي شک يکي از نقاط مثبت برگزاري جشنواره بازي و اسباب بازي، تاثير آن در رشد حوزه گردشگري قزوين است، چرا که رونق گردشگري قزوين نيازمند برند سازي است و اين جشنواره با فعاليت هاي انجام شده در مسيري قرا گرفته است که توانسته زمينه هاي حضور گردشگر در قزوين به ويژه در ايام نوروز را فراهم کند و به طور قطع تاثيرگذاري آن  آن با افزايش تبليغات و حمايت شبکه هاي مختلف صدا وسيما بيشتر خواهد شد.

محمدي خاطرنشان کرد: در حال حاضر بيش از 95 درصد اسباب بازي هاي موجود در بازار، وارداتي بوده که متناسب با فرهنگ کشورهاي خارجي توليد شده است  و همان 5 درصد اسباب بازي توليد داخلي مثل به دليل عدم ملاحظات از نظر قيمت و کيفيت مورد استقبال واقع نشده است.

به گفته وي اين در حالي است  در سال 77 آيين نامه اي  از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيد که بر اساس آن شورايي مرکب از مديرعامل کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان، نماينده وزارتخانه هاي آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت و درمان و فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان صداوسيما و ... مسئول نظارت بر ساخت، طراحي، واردات و توزيع اسباب بازي کودکان و نوجوانان شدند که به نظر مي رسد عدم توجه به اين آيين نامه و همچنين عدم حمايت از توليد کنندگان داخلي منجر به شرايط نامناسب در اين بخش شده است که اميدواريم برگزاري اين جشنواره ها و همچنين حمايت از توليدکنندگان داخلي و افزايش کيفيت محصولات توليدي بتواند منجر به  افزايش استفاده از اسباب بازي مبتني بر فرهنگ  ايراني و اسلامي در ميان کودکان و نوجوانان شود.

محمدي افزود:امروزه پرداختن به مباحث کودکان و نوجوانان از جمله ضرورياتي است که بايد مورد توجه مسئولان بخش هاي مختلف به ويژه مسئولان فرهنگي قرار گيرد،چرا که تحرک و پويايي در بخش فعاليت فرهنگي اين گروه سني تاثير بسزايي در رشد و تعالي کشور و کم رنگ تر شدن بسياري از ناهنجاري ها به همراه خواهد داشت.

محمدي خاطرنشان کرد:در روايت بسياري آمده که «آنچه در کودکي به يک انسان مي‌گذرد در ذهن او همچون نقشي بر سنگ ماندگار مي‌شود و تمام دهه‌هاي زندگي با او همراه خواهد بود»، همچنين در مطالعات روانشناختي نيز بر اين مسئله تاکيد شده است.

تصاویر مرتبط